Gå tilbage
\n
Sidste nyt
Madlavning
Dyrke
utforske
>
Nyheder
>
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
<
Nyheder
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
udskriv opskrift
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønkål
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser
Bonduelle
Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
300 g grønkål
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser
Bonduelle
Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
Trin 1
Pluk grønkål i grove stykker.
Trin 2
Snit rødløg og hvidløg fint.
Trin 3
Steg kål, løg og hvidløg af i olie på en varm pande, til det er let brunet, sammen med bønner og majs.
Trin 4
Rør yoghurt med worcestershire sauce, smag til med salt og peber.
Trin 5
Anret kålen i en stor skål eller tallerken og drys hasselnødder og servere med yoghurtsauce.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan også fint spises som vegetarret, kan også laves med linser og bønnemix.
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies