1. >Opskrifter
  2. >Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing

Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)

2 dl hvedekerner

200 g grønne bønner

200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul



Avocado-dressing:

1/2 avocado

1 fed hvidløg

¼ bundt bredbladet persille

2 dl yoghurt naturel

1 spsk citronsaft

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)

2 dl hvedekerner

200 g grønne bønner

200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul



Avocado-dressing:

1/2 avocado

1 fed hvidløg

¼ bundt bredbladet persille

2 dl yoghurt naturel

1 spsk citronsaft

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Hak persille og hvidløg groft og blend det sammen med avocado og yoghurt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Trin 2
    Kog hvedekerner efter pakkens anvisning, hæld vandet derfra og køl dem ned.
  3. Trin 3
    Rens de grønne bønner og kog dem i vand i ca. 1-1/2 minut, hæld vandet fra og køl dem af.
  4. Trin 4
    Kom de røde kidneybønner og majs i en sigte og skyl dem hurtigt i koldt vand og lad dem dryppe af.
  5. Trin 5
    Halvér tomaterne og vend dem sammen med hvedekernerne, majsene og bønnerne. Anret dem på et fad og servér med dressingen.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende