1. >Opskrifter
  2. >Grillede kyllingesticks med mango- og bønnesalsa

Grillede kyllingesticks med mango- og bønnesalsa

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g kyllingeinderfilet

Salt

Sort peber

1 spsk. vegetabilsk olie



Salsa

1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)

1/2 mango

¼ bundt koriander

2 forårsløg

1 rød chili

2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime

2 spsk. olivenolie

16 grillpinde

2 lime, skåret i halve
Ingredienser til 4 personer
300 g kyllingeinderfilet

Salt

Sort peber

1 spsk. vegetabilsk olie



Salsa

1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)

1/2 mango

¼ bundt koriander

2 forårsløg

1 rød chili

2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime

2 spsk. olivenolie

16 grillpinde

2 lime, skåret i halve
  1. Trin 1
    Kom bønner og majs i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
  2. Trin 2
    Skræl mangoen, og skær den i ca. 1×1 tern.
  3. Trin 3
    Hak koriander groft, snit forårsløg og chili fint.
  4. Trin 4
    Vend det hele sammen med limesaft og olivenolie, smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Sæt kyllingen på pindene, og vend dem med salt og peber. Steg kyllingepindene på en pande i vegetabilsk olie i ca. 2 minutter på hver side.
  6. Trin 6
    Anret kyllingen med mango/bønnesalsa og server med lime.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende