Trin 1
Kog risen ud fra anvisningerne på pakken.
Trin 2
Hak løget og varm olivenolien i en stor gryde over mellem varme. Steg det hakkede løg blødt i 5 minutter.
Trin 3
Hak ingefær, hvidløg og den søde kartoffel og tilsæt dem i gryden, hvor de koger, indtil de begynder at afgive duft; cirka 2 minutter. Rør karrypulveret og den stødte chili i og lad blandingen koge i 1 minut.
Trin 4
Tilsæt fond og salt og bring det hele i kog. Skru derefter ned for varmen og lad suppen simre i 15 minutter.
Trin 5
Rør kokosmælk og spinat i og lad det koge i yderligere 5 minutter.
Trin 6
Hak korianderbladene. Tag suppen af varmen og tilsæt Bonduelle linser & gryn samt koriander.
Trin 7
Ved serveringen fordeles risen i skålene og suppen øses over. Pynt med koriander og cashew-nødder.