\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan
udskriv opskrift
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g pasta, rigatoni
300 g grønkål
2 fed hvidløg
200 g bacon
1 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g pasta, rigatoni
300 g grønkål
2 fed hvidløg
200 g bacon
1 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Trin 1
Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm.
Trin 2
Giv grønkålen et hurtigt opkog i let saltet vand i 1 minut. Køl kålen af i koldt vand og vrid den derefter godt for vand.
Trin 3
Steg bacon af på en varm pande, indtil den er gylden og sprød.
Trin 4
Tilsæt fint snittet hvidløg, grønkål, olivenolie og steg det på panden i 3-4 minutter, sammen med de sorte bønner.
Trin 5
Vend derefter pasta i grønkålen. Smag til med salt og peber.
Trin 6
Anret pastaen med revet parmesan og server med ekstra parmesan og brød.
Tip:
Kan fint laves med rosenkål og savojkål. Llinser, kikærter og chili beans vil også passe godt til denne ret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Ristet grønkålssalat med majs og røde ki...
Se opskriften
Chili con carne med sorte bønner
Se opskriften
Pizzasnegle med sorte bønner
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs