1. >Opskrifter
  2. >Ristede svampe med stegt avocado, spidskålsalat og tex mex chili majs

Ristede svampe med stegt avocado, spidskålsalat og tex mex chili majs

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g blandede svampe

1 løg

2 fed hvidløg

1/4 bundt bredbladet persille

2 spsk. olivenolie

2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)

2 avocadoer

1/2 spidskål

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g blandede svampe

1 løg

2 fed hvidløg

1/4 bundt bredbladet persille

2 spsk. olivenolie

2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)

2 avocadoer

1/2 spidskål

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Snit løg og hvidløg fint og hak persillen groft.
  2. Trin 2
    Steg svampene på en varm pande med olie, hvidløg, løg og persille i ca. 5 minutter. Vend chili majsene i svampene og smag til med salt og peber.
  3. Trin 3
    Rens spidskålen og skær den i grove både.
  4. Trin 4
    Halvér avocadoerne og fjern stenen. Steg avocadoerne på skæresiden på en tør pande på middelvarme i ca. 3-4 minutter.
  5. Trin 5
    Anret kålen på et fad sammen med svampe og avocado.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Sensommersalat med grillede majs og forå...

    Mange af salatens ingredienser er grillet – men du kan sagtens lave den, uden grill, og i stedet tilberede grøntsagerne i en ovn.

  • Wrap med majs, tomat og avocado

    Træt af sandwich? Tag en wrap! Cremet avocado, frisk tomat og en krydret majssalsa i denne 100 % veg...

  • Linsesalat med ristede svampe og mozzare...