1. >Opskrifter
  2. >Rødbedehummus med majs

Rødbedehummus med majs

Hummus med rødbede?! Ja, du læste rigtigt. Hvis du er lige så vild med hummus som os, er du simpelthen bare nødt til at prøve den her opskrift på rødbedehummus med majs, der er helt perfekt som dip. Vi er sikre på, at det bliver din nye favorit!
Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
2 mini packs Bonduelle rødbeder

1 mini pack Bonduelle majs

150 g udblødte kikærter

3 soltørrede tomater

1 spsk. tahin (sesampasta)

En knivspids stødt spidskommen

½ tsk. løgpulver

½ tsk. hvidløgspulver

Saften fra ½ citron

2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Salt

Græskarkerner, sorte sesamfrø og fennikelfrø

En smule vand (kun hvis konsistensen er for fast)
Ingredienser til 1 person
2 mini packs Bonduelle rødbeder

1 mini pack Bonduelle majs

150 g udblødte kikærter

3 soltørrede tomater

1 spsk. tahin (sesampasta)

En knivspids stødt spidskommen

½ tsk. løgpulver

½ tsk. hvidløgspulver

Saften fra ½ citron

2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Salt

Græskarkerner, sorte sesamfrø og fennikelfrø

En smule vand (kun hvis konsistensen er for fast)
  1. Trin 1
    Mos rødbeder, kikærter, soltørrede tomater, tahin, krydderier, citronsaft, olie og en halv dåse majs sammen til en ensartet masse. Tilsæt evt. en smule vand, hvis konsistensen er for fast.
  2. Trin 2
    Nu er din hummus klar til servering. Hvis du ønsker at give den mere smag og tekstur, anbefaler vi, at du tilsætter en smule cremefraiche og drysser med græskarkerner og frø.
Tips:
Gør retten endnu mere farvestrålende ved at pynte med hele majskerner, og slut af med at tilsætte en smule olivenolie på toppen.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende