1. >Opskrifter
  2. >Salat med bønner og gryn, gulerødder og mango

Salat med bønner og gryn, gulerødder og mango

Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 pose Bonduelle økologiske bønner & gryn

4 gulerødder

1⁄2 mango

1 rød chili

1⁄2 granatæble

25 g saltede cashewnødder

1 lille bundt persille

5 kviste mynte



Til dressingen:

1 spsk. olivenolie

1 lime

1 nip salt

1 nip peber

1 nip cayennepeber
Ingredienser til 2 personer
1 pose Bonduelle økologiske bønner & gryn

4 gulerødder

1⁄2 mango

1 rød chili

1⁄2 granatæble

25 g saltede cashewnødder

1 lille bundt persille

5 kviste mynte



Til dressingen:

1 spsk. olivenolie

1 lime

1 nip salt

1 nip peber

1 nip cayennepeber
  1. Trin 1
    Skræl gulerødderne og skær dem i lange strimler med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
  2. Trin 2
    Skær mangoen og hak chilien.
  3. Trin 3
    Skær granatæblet over og tag kernerne ud.
  4. Trin 4
    Hak persillen, mynten og cashewnødderne.
  5. Trin 5
    Bland olivenolie, salt, peber og cayennepeber sammen i en skål.
  6. Trin 6
    Pres limesaften og hæld den langsomt i skålen mens du pisker blandingen sammen.
  7. Trin 7
    Bland Bønner & Gryn, gulerødder, mango, granatæble, chili, persille og mynte sammen. Hæld dressingen og cashewnødderne over.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende