\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Sprøde snack-bønner
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sprøde snack-bønner
udskriv opskrift
Let
2 personer
60 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 dåser
Bonduelle
bønnemix oriental style (drænet vægt 130 g x 2)
1 spsk. sesamolie
Cayennepeber efter smag
Friskkværnet sort peber
Havsalt
Ingredienser til 2 personer
2 dåser
Bonduelle
bønnemix oriental style (drænet vægt 130 g x 2)
1 spsk. sesamolie
Cayennepeber efter smag
Friskkværnet sort peber
Havsalt
Trin 1
Forvarm ovnen til 200 grader.
Trin 2
Læg bønnerne på et viskestykke og dup dem tørre. Hæld nu bønnerne ud på en bageplade med bagepapir.
Trin 3
Bag bønnerne i ca. 30 minutter. Rør i bønnerne med jævne mellemrum.
Trin 4
Tag pladen ud af ovnen, hæld olie og krydderier på bønnerne og bag i yderligere ca. 20 minutter i ovnen, indtil de er sprøde.
Trin 5
Pas på, at bønnerne ikke bliver brændt. Smag til med olie og havsalt før servering.
Serveres med fx hvidt brød og asiatisk øl.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Lynhurtig linsebolognese
Se opskriften
Majsparfait med mango og cornflakesknas
Se opskriften
Romkugler med røde kidneybønner
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs