\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Stegt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Stegt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt
udskriv opskrift
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g torsk, eller anden hvidfisk
2 spsk. frisk timian
2 gulerødder
1 løg
40 g ingefær
2 spsk. olivenolie
1 dåse
Bonduelle
linser (225 g drænet vægt)
Salt
Sort peber
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturel
Ingredienser til 4 personer
400 g torsk, eller anden hvidfisk
2 spsk. frisk timian
2 gulerødder
1 løg
40 g ingefær
2 spsk. olivenolie
1 dåse
Bonduelle
linser (225 g drænet vægt)
Salt
Sort peber
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturel
Trin 1
Skær gulerødder og løg i små tern og riv ingefæren fint.
Trin 2
Brun gulrødder, løg og ingefær i olivenolie i en lille gryde i 2 minutter.
Trin 3
Tilsæt linser og lad det simre i ca. 5 minutter, smag til med salt og peber.
Trin 4
Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber, og steg den på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
Trin 5
Anret fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.
Kan også laves med hvide bønner eller hestebønner.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Svampesalat med linser, urter og gedeost
Se opskriften
Grillet oksebøf med linser-og rødvinssmø...
Se opskriften
Fransk pølse- og linsegryde
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Økologiske linser - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g