1. >Siden 1853
  2. >Til alle samarbejdspartnere - lad os kultivere samarbejdet

3.100 samarbejdspartnere og ligeså mange inspirerende møder

I livet er der nogle møder, der er vigtigere end andre. De hjælper os med at gro, udvikle os, opdage nyt og træffe de rigtige valg. Hos Bonduelle er vi så heldige, at vi ikke kun har ét, men hele 3.100 inspirerende møder. Det er møderne med vores landmænd og samarbejdspartnere, mænd og kvinder som vi opretholder en tæt og bæredygtig relation til baseret på gensidig tillid og respekt.

Men hvad er en bæredygtig relation egentlig?

At give og modtage!

Det er først en relation for udveksling og deling, når hver enkelt bidrager med dét, de har på hjertet.

Hos Bonduelle er den model, vi har opbygget med vores samarbejdende landmænd essentiel, fordi den bidrager med så meget: muligheden for at sikre sædeskifte, som forhindrer udpining af jorden, produktion på den mest optimale måde for at undgå affald; planlægge den bedste såning og sikre den bedste høst målt på udbytte og kvalitet.

Der er også fordele i det for vores samarbejdende landmænd; partnerskabet med Bonduelle er et løfte om faste priser uafhængigt af verdensraterne, et fair vederlag og deling af know-how med 240 agronomi ingeniører og teknikere. For både at sikre landmændene gode forhold og uafhængighed udgør deres omsætning i Bonduelle højst 20 % af deres samlede omsætning.

Så, er alle glade? Ja, men mest af alt loyale. Når først de landmænd vi samarbejder med har sagt ja til os, bliver de hos os i gennemsnitligt 16 år på verdensplan og 20 år i Frankrig.

Nærhed og deling: Næring til en bæredygtig relation

En nær relation skal vedligeholdes hver dag. Ved at være til stede for hinanden og bruge tid sammen.

Hos Bonduelle insisterer vi på at være fysisk til stede hos vores landmænd for at støtte og udveksle ideer og viden. Det er primært vores agronomiske vejledere, som er i daglig kontakt med landmændene. Disse specialister i agronomi står side ved side med landmændene for at rådgive om vækststadier - fra såning til høst såvel som kulturel og administrativ styring. Deres rolle er at overføre know-how og tilpasse den til lokale forhold med en jordbunden udveksling og deling af viden.

Et andet højdepunkt i samarbejdet er "le Salon International de l' Agriculture". Hvert år inviterer vi ca. 250 landmænd og deres familier i Frankrig til at besøge messen og dele deres arbejde med os.

Og vigtigst af alt - dele vores fælles værdier

At være partnere er først og fremmest at arbejde i samme retning og have fælles værdier. Det er afgørende for os: 96% af vores partnerbedrifter er underskrivere af det globale agronomiske charter, "the Supply Charter", vi skrev i 1996. Et dokument, der forener alle aktører i gruppen i en fælles forståelse og accept af produktkvalitet, fødevaresikkerhed og korrekt risikostyring.