\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Quinoasalat med hindbær og gedeost
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Quinoasalat med hindbær og gedeost
udskriv opskrift
Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
1 skål feldsalat
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse
Bonduelle
mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
Ingredienser til 1 person
1 skål feldsalat
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse
Bonduelle
mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
Trin 1
Kom feldsalat i en skål.
Trin 2
Hæld olivenolie og pres citronsaft over.
Trin 3
Krydr med salt og peber, tilsæt quinoa, og vend rundt.
Trin 4
Skyl hindbær, og skær gedeost i tern. Fordel det over salaten, og drys med mandelflager.
Trin 5
Vend let rundt og servér.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Quinoasalat med urter
Se opskriften
Avocado med quinoa og hytteost
Se opskriften
Veggiebøffer med søde kartofler og quino...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Lunch bowl quinoa - 250g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g