1. >Opskrifter
  2. >Cæsarsalat med kidneybønner, parmaskinke, croutoner og parmesanyoghurt

Cæsarsalat med kidneybønner, parmaskinke, croutoner og parmesanyoghurt

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 skiver brød

4 skiver Parma- eller Serrano skinke

30 g parmesan ost

2 store hjertesalat

1 dåse Bonduelle kidneybønner (250 g drænet vægt)



Parmesan yoghurt:

2 dl yoghurt naturel

20 g parmesan, revet

2 tsk. Dijon sennep

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber
Ingredienser til 4 personer
4 skiver brød

4 skiver Parma- eller Serrano skinke

30 g parmesan ost

2 store hjertesalat

1 dåse Bonduelle kidneybønner (250 g drænet vægt)



Parmesan yoghurt:

2 dl yoghurt naturel

20 g parmesan, revet

2 tsk. Dijon sennep

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber
  1. Trin 1
    Skær brødet i grove tern og læg det på et stykke bagepapir sammen med parmaskinken. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 5-7 minutter, indtil sprødt og gyldent. Tag ud af oven og lad køle ned.
  2. Trin 2
    Kom bønnerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  3. Trin 3
    Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Skyl salaten, bræk den i grove stykker og lad den dryppe af i en sigte.
  5. Trin 5
    Riv parmesanosten groft.
  6. Trin 6
    Vend salaten godt med dressing, kidneybønner og croutoner.
  7. Trin 7
    Anret salaten med sprød parmaskinke og revet parmesan.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende