Trin 1
Syltede gulerødder: Skyl gulerødderne og brug et mandolinjern eller en skræller til at skære dem i lange tynde bånd, der placeres i et sylteglas, der kan rumme 1 liter. Skær ingefær i skiver og bland æblecidereddike, vand, ahornsirup, ingefær og salt. Hæld blandingen over gulerødderne og lad det sylte i mindst en time i køleskabet.
Trin 2
Lav dressingen ved at piske olivenolie, citronsaft, spidskommen, kanel, koriander, røget paprika og salt sammen.
Trin 3
Hæld Bonduelle linserne i en skål og tilsæt halvdelen af dressingen. Lad linserne marinere i 5 minutter.
Trin 4
Vask og skyl i mellemtiden rucolaen og hak sveskerne. Put svesker og rucola ned til linserne og hæld resten af dressingen over.
Trin 5
Placér de syltede gulerødder ovenpå blandingen og drys med flagesalt.