Trin 1
Tænd ovnen på 175 grader.
Trin 2
Skær aubergine, squash og peberfrugter i skiver, og placér dem på en bageplade med bagepapir.
Trin 3
Vend grøntsagerne i olivenolie, drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i 35 minutter, til grøntsagerne er møre og gyldne.
Trin 4
Hak løgene fint, og pres hvidløgene. Rens champignonerne, og hak dem groft. Steg løg, hvidløg og champignoner i olivenolie på en stor pande. Hak valnødderne groft, og lad dem stege med, til det hele er gyldent, og væden fra champignonerne er fordampet. Kom pandens indhold over i en skål.
Trin 5
Dræn linserne fra dåserne, skyl dem i en sigte, og kom dem i skålen. Tilsæt også havregryn, finthakket persille, finthakket mynte og krydderier. Kør blandingen let sammen med en stavblender, til det kan røres til en grov linsefars.
Trin 6
Form farsen rundt om grillspyd, og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Trin 7
Steg spyddene i ovnen i cirka 25 minutter, til de er faste og gyldne.