Trin 1
Skær tortillas i tynde strimler. Varm en god sjat olie på en pande og steg dem gyldne i olien. Dryp af på fedtsugende papir.
Trin 2
Krydr kyllingelårene med salt og peber og brun dem på panden. Sæt til side.
Trin 3
Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugterne i små tern. Sauter alle tre dele på panden i olie i et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt hakkede tomater, bønnemix, krydderier, hønsefond, tomatpuré og kyllingelår. Bring gryden i kog og skum af hvis nødvendigt.
Trin 4
Skru ned for varmen og lad gryden simre i cirka 40 minutter, til kyllingelårene er møre. Tak dem op af gryden og pluk kødet af benene med to gafler. Kom kødet tilbage i suppen og smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.
Trin 5
Skær avocado i tern, hak rødløget og korianderen. Skær lime i både.
Trin 6
Anret suppen i skåle og top hver portion med lidt rødløg, avocado, en skefuld cremefraiche, et drys revet ost, koriander og tortillas. Server med lime både og hot sauce.