Trin 1
Tænd ovnen på 200 grader.
Trin 2
Skrub eller skræl søde kartoflerne, og skær dem i små tern. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, vend dem i olivenolie og salt, og sæt pladen i ovnen i 20 minutter, til ternene er gyldne.
Trin 3
Hak løget fint, og riv hvidløg og ingefær fint, Svits løg, hvidløg og ingefær i olivenolie i en gryde. Skær kyllingekødet i tern, og brun det i gryden. Tilsæt alle krydderierne, og vend rundt.
Trin 4
Rens og skær peberfrugter i tern, og lad dem stege med et par minutter. Hæld hakkede tomater i gryden. Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem halve i gryden. Læg låg på gryden, og lad det hele simre i 10 minutter.
Trin 5
Tilsæt dernæst peanutbutter og de bagte sød-kartoffeltern. Skyl kikærterne i en sigte, og rør dem i din curry.
Trin 6
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Retten kan serveres med quinoasalat og peanuts.