\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Porrer bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Porrer bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød
udskriv opskrift
Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g porre
2 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
bønnemix (125 g drænet vægt)
1 rødløg, ca. 50 g
50 g fetaost
4 skiver rugbrød
½ bundt basilikum
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
600 g porre
2 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
bønnemix (125 g drænet vægt)
1 rødløg, ca. 50 g
50 g fetaost
4 skiver rugbrød
½ bundt basilikum
Salt
Sort peber
Trin 1
Rens porrerne godt, skær dem i 6 cm lange stykker
Trin 2
Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønnemix, fint snittet rødløg og olivenolie, salt og sort peber.
Trin 3
Bages i forvarmet ovn på 185 grader i ca. 20 minutter.
Trin 4
Bræk feta og rugbrød i mindre stykker og drys det på porrerne og bag det videre i 10 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
Trin 5
Anret porrerne og bønnemix i fadet drysset med basilikumsblade.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser eller kikærter.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Grillet brød med cremet gedeost, basilik...
Se opskriften
Quinoa bagt med ricottaost, porrer og br...
Se opskriften
Sommerrisotto med majs, tomat, timian og...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs