\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Sommerrisotto med majs, tomat, timian og porre
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sommerrisotto med majs, tomat, timian og porre
udskriv opskrift
Medium
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 porre, ca. 400 g
1 løg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
¼ bundt timian
2 spsk olivenolie
200 g risottoris
5-6 dl grøntsagsbouillon
1 ds hakkede tomater
2 ds majs
100 g smør, koldt
50 g parmesan eller anden tør ost
salt
sort peber
persille
Ingredienser til 4 personer
2 porre, ca. 400 g
1 løg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
¼ bundt timian
2 spsk olivenolie
200 g risottoris
5-6 dl grøntsagsbouillon
1 ds hakkede tomater
2 ds majs
100 g smør, koldt
50 g parmesan eller anden tør ost
salt
sort peber
persille
Trin 1
Rens grøntsagerne og hak dem fint.
Trin 2
Snit timian og hvidløg fint.
Trin 3
Steg grøntsager og timian af i olivenolie i en gryde, uden de tager farve, tilsæt ris og vend det godt sammen.
Trin 4
Hæld de hakket tomater og majs i gryden.
Trin 5
Tilsæt vand/bouillon lidt af gangen i ca. 21-23 minutter indtil risene er møre og stadig sprøde, ved hyppigt omrøring.
Trin 6
Skær smørret i små tern og vend det i risottoen sammen med revet parmesan og smag til med salt og peber.
Trin 7
Anret sommerrisottoen med groft hakket persille og revet parmesan.
Tip: Retten kan fint laves med diverse bønner.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Mexicanske Huevos rancheros
Se opskriften
Majsfrittata med tomatsalat
Se opskriften
Majspandekager
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g