\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Bagt rødspætte med æble og quinoa
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Bagt rødspætte med æble og quinoa
udskriv opskrift
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 æble
1 bundt dild
1 dåse
Bonduelle
quinoa (85 g)
1 økologisk lime
100 g flødeost
½ tsk. salt
1 nip peber
6 rødspættefileter
Ingredienser til 2 personer
1 æble
1 bundt dild
1 dåse
Bonduelle
quinoa (85 g)
1 økologisk lime
100 g flødeost
½ tsk. salt
1 nip peber
6 rødspættefileter
Trin 1
Hak æble og dild fint.
Trin 2
Riv limeskallen, og pres saften.
Trin 3
Bland limeskal og -saft med æble, dild, quinoa, flødeost, salt og peber.
Trin 4
Læg rødspættefileterne på et skærebræt med skindsiden opad. Kom en skefuld fyld på midten af hver. Rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad.
Trin 5
Bag fiskerullerne ved 175 grader i 12 minutter.
Tilbehør
Servér gerne med kartofler og en grøn salat.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Kål-wraps med falafel og salsa
Se opskriften
Veggiebøffer med søde kartofler og quino...
Se opskriften
Rødbedesalat med quinoa, bønner, majs og...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Lunch bowl quinoa - 250g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g