1. >Opskrifter
  2. >Caldo gallego – galicisk suppe med chorizo, hvide bønner og grøntsager

Caldo gallego – galicisk suppe med chorizo, hvide bønner og grøntsager

Medium
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 spsk. olivenolie

1 løg

2 hvidløgsfed

400 g kartofler

100 g grønkål

200 g chorizo

1 tsk. paprika

1 laurbærblad

2 dåser Bonduelle butter beans (drænet vægt 130 g x 2)

1 liter oksekøds- eller grøntsagsbouillon

Salt

Peber
Ingredienser til 4 personer
1 spsk. olivenolie

1 løg

2 hvidløgsfed

400 g kartofler

100 g grønkål

200 g chorizo

1 tsk. paprika

1 laurbærblad

2 dåser Bonduelle butter beans (drænet vægt 130 g x 2)

1 liter oksekøds- eller grøntsagsbouillon

Salt

Peber
  1. Trin 1
    Hak løg og hvidløg fint. Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Skær chorizoen i stykker og snit grønkålen.
  2. Trin 2
    Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg, indtil løgene er blanke og gennemsigtige. Tilsæt paprika og laurbærblad og svits krydderierne et minut.
  3. Trin 3
    Tilsæt bouillon og kartofler. Bring suppen i kog, skru ned til middelvarme, og simre i ca. 20 minutter.
  4. Trin 4
    Tilsæt derefter chorizo, bønner og grønkål, og lad suppen simre i yderligere 15 minutter.
  5. Trin 5
    Smag til med salt og peber.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende