1. >Opskrifter
  2. >Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron og grillet kylling

Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron og grillet kylling

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk. kyllingebryst

2 spsk. olivenolie

1 spsk. tørret oregano



TZATZIKI:

1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 agurk

1 rødløg, ca. 50 g

¼ bundt dild

4 stængler mynte

1-2 fed hvidløg

1 citron, usprøjtet

3 dl græsk yoghurt

Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
4 stk. kyllingebryst

2 spsk. olivenolie

1 spsk. tørret oregano



TZATZIKI:

1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 agurk

1 rødløg, ca. 50 g

¼ bundt dild

4 stængler mynte

1-2 fed hvidløg

1 citron, usprøjtet

3 dl græsk yoghurt

Salt og peber
  1. Trin 1
    Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske og skær den i små stykker.
  2. Trin 2
    Hak rødløg, dild og mynte meget fint, riv hvidløg og citronskal på den fine side af rivejernet.
  3. Trin 3
    Pres saften fra citronen, rør det hele sammen med yoghurt og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Bank kyllingebrysterne flade, vend i olie, oregano, salt og peber og grill på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  5. Trin 5
    Anret de grillede kyllingestykker med kikærtetzatziki, og servér evt. med brød eller grøn salat
Tip:
Retten kan også laves med røde kidneybønner og black-eyed bønner.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende