1. >Opskrifter
  2. >Små tortillas med chili majs, avocadomos, kylling og rødløg

Små tortillas med chili majs, avocadomos, kylling og rødløg

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle chili majs (drænet vægt 165 g x 2)

2 kyllingebryster, ca. 200 g

1-2 tsk. paprika

2 tsk. oregano

1 spsk. olie

2 avocado, modne

1 spsk. limesaft

1 rødløg, ca. 50 g

1/4 bundt koriander

3-4 majstortillas

Salt

Sort peber

Lime
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle chili majs (drænet vægt 165 g x 2)

2 kyllingebryster, ca. 200 g

1-2 tsk. paprika

2 tsk. oregano

1 spsk. olie

2 avocado, modne

1 spsk. limesaft

1 rødløg, ca. 50 g

1/4 bundt koriander

3-4 majstortillas

Salt

Sort peber

Lime
  1. Trin 1
    Vend kylling i paprika, oregano, salt og peber.
  2. Trin 2
    Steg kødet på en varm pande i ca 2-3 minutter på hver side. Lad kødet køle lidt ned og rives derefter i strimler.
  3. Trin 3
    Mos avocadoen med en gaffel sammen med lime juice, smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Snit rødløget fint og hak koriander groft.
  5. Trin 5
    Stik tortillabrødet ud med et glas eller en Bonduelle-dåse i små tortillas på ca. 5 cm i diameter, som lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader forvarmet ovn i ca. 2-3 minutter indtil gylden og sprød.
  6. Trin 6
    Læg tortillas på et fad og smør dem med avocadomos, fordel kylling og majs derpå, anret med løg og koriander.
  7. Trin 7
    Serveres med lime.
Retten kan fint laves med oksekød og svinekød eller i store tacoskaller.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende