Små tortillas med chili majs, avocadomos, kylling og rødløg
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle chili majs (drænet vægt 165 g x 2)
2 kyllingebryster, ca. 200 g
1-2 tsk. paprika
2 tsk. oregano
1 spsk. olie
2 avocado, modne
1 spsk. limesaft
1 rødløg, ca. 50 g
1/4 bundt koriander
3-4 majstortillas
Salt
Sort peber
Lime
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle chili majs (drænet vægt 165 g x 2)
2 kyllingebryster, ca. 200 g
1-2 tsk. paprika
2 tsk. oregano
1 spsk. olie
2 avocado, modne
1 spsk. limesaft
1 rødløg, ca. 50 g
1/4 bundt koriander
3-4 majstortillas
Salt
Sort peber
Lime
Trin 1
Vend kylling i paprika, oregano, salt og peber.
Trin 2
Steg kødet på en varm pande i ca 2-3 minutter på hver side. Lad kødet køle lidt ned og rives derefter i strimler.
Trin 3
Mos avocadoen med en gaffel sammen med lime juice, smag til med salt og peber.
Trin 4
Snit rødløget fint og hak koriander groft.
Trin 5
Stik tortillabrødet ud med et glas eller en Bonduelle-dåse i små tortillas på ca. 5 cm i diameter, som lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader forvarmet ovn i ca. 2-3 minutter indtil gylden og sprød.
Trin 6
Læg tortillas på et fad og smør dem med avocadomos, fordel kylling og majs derpå, anret med løg og koriander.
Trin 7
Serveres med lime.
Retten kan fint laves med oksekød og svinekød eller i store tacoskaller.