Trin 1
Grill:
Tænd grillen på høj varme. Vend hele asparges og forårsløg i olie og placer dem på grillen i et jævnt lag. Grill grøntsagerne i 4-5 minutter, og vend løbende, så de bliver grillet og let kullet på alle overflader. Tag grøntsagerne af grillen og lad dem køle af.
Ovn:
Forvarm en ovn til 200° på grill-indstillingen. Vend hele asparges og forårsløg i olie og placer dem på en bageplade med bagepapir. Grill i ovnen i 6-8 minutter, og vend løbende, så de bliver grillet på alle sider. Tag grøntsagerne ud af ovnen og lad dem køle af.
Trin 2
Steg majsene på en tør pande, over hård varme til de tager farve.
Trin 3
Bland limesaft, soja, olivenolie, chilipulver, sukker og salt i en skål og pisk sammen til en jævn dressing. Smag til med salt efter behov.
Trin 4
Skær afkølede asparges og forårsløg i mundrette bidder. Skær de friske tomater i halve.
Trin 5
Kombinér de snittede asparges, forårsløg og tomater til en stor skål. Tilføj de grillede, løse majs og hæld dressingen ud over. Bland vel og server lun.