Rist sesamfrø i en smule smagsneutral olie til de er gyldne. Tag af varmen og lad køle på et stykke
køkkenrulle.
Trin 2
Snit spidskål i fine, lange strimler – evt. med et mandolinjern. Skær mangoen i tynde skiver, skær avocado i tern og agurk i mundrette, aflange stykker.
Trin 3
Bland de afkølede, ristede sesamfrø med mayonnaise, soja, sesamolie, fiskesauce, østerssauce og
lidt salt i en skål. Pisk til en sammenhængende masse og smag til med salt.
Trin 4
Put de snittede grøntsager i en skål og tilføj 1 dåse Bonduelle kikærter.
Trin 5
Hæld dressingen over salaten og top med hakkede peanuts.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Majspandekager
Minestronesuppe med spelt og kikærter
Grillet grønsagssalat med kikærter
Hvis du ønsker en farverig og afbalanceret salat, er bælgfrugter et godt supplement.
Kombineret med...