Tacochips med sorte bønner, oksekød, tomat og cheddarost
Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
130 g Bonduelle Sorte Bønner (drænet vægt)
400 g hakket oksekød
2 løg, ca. 100 g
1 spsk. olie
1 dåse hakkede tomater
2-3 spsk. sød chilisauce
1/2 bundt oregano, grofthakket
200 g små tomater
100 g tacochips
150 cheddarost
2 dl cremefraiche, 18%
Salt og sort peber
Koriander
Ingredienser til 4 personer
130 g Bonduelle Sorte Bønner (drænet vægt)
400 g hakket oksekød
2 løg, ca. 100 g
1 spsk. olie
1 dåse hakkede tomater
2-3 spsk. sød chilisauce
1/2 bundt oregano, grofthakket
200 g små tomater
100 g tacochips
150 cheddarost
2 dl cremefraiche, 18%
Salt og sort peber
Koriander
Trin 1
Hak løgene fint.
Trin 2
Brun kødet af på en pande i olie sammen med løg i ca. 6-7 minutter.
Trin 3
Tilsæt de hakkede tomater, chilisaucen og halvdelen af oreganoen og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt derefter sortebønner og de små friske tomater skåret i halve og smag til med salt og peber.
Trin 4
Kom det hele i et ildfast fad og fordel halvdelen af tacochipsene deri. Drysses med ost og bages i en forvarmet ovn på 210 grader indtil det er gyldent og sprødt.