Chili con atún med chili beans, basilikum og friske tomater
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 ds. tun
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds. Bonduelle chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds. Bonduelle chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
Ingredienser til 4 personer
2 ds. tun
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds. Bonduelle chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds. Bonduelle chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
- Trin 1Snit rødløget i fine ringe og vend dem med citronsaft.
- Trin 2Pluk blade af basilikummen, halver agurken og skær den i meget tynde skiver på langs.
- Trin 3Halvér tomaterne og pluk Icebergsalaten i grove stykker.
- Trin 4Rør mayonnaisen op med kapers og smag til med salt og peber.
- Trin 5Anret alle ingredienser inkl. chili beans og tun på et fad, tilsæt lidt olie og server med noget godt brød.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Bagt feta med kikærter og tomat
- SE OPSKRIFTEN
Grillet brød med tex mex chili majs, gedeost, citron og purløg
- SE OPSKRIFTEN
Majsgazpacho-salat med majs, agurk, gul peber, æbler, sprøde crutoner, purløg og majs vinagrette
Se også:








.webp)







