\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Chili con atún med chili beans, basilikum og friske tomater
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Chili con atún med chili beans, basilikum og friske tomater
udskriv opskrift
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 ds. tun
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds.
Bonduelle
chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
Ingredienser til 4 personer
2 ds. tun
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds.
Bonduelle
chili beans (nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød
Tilbered denne opskrift med:
Chili beans - 430 g
se produkt
Trin 1
Snit rødløget i fine ringe og vend dem med citronsaft.
Trin 2
Pluk blade af basilikummen, halver agurken og skær den i meget tynde skiver på langs.
Trin 3
Halvér tomaterne og pluk Icebergsalaten i grove stykker.
Trin 4
Rør mayonnaisen op med kapers og smag til med salt og peber.
Trin 5
Anret alle ingredienser inkl. chili beans og tun på et fad, tilsæt lidt olie og server med noget godt brød.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Grillet brød med tex mex chili majs, ged...
Se opskriften
Tex Mex salat med sorte bønner og chili ...
Se opskriften
Tacochips med sorte bønner, oksekød, tom...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs
Kikærter - 2 mini packs