1. >Opskrifter
  2. >Tacoskaller med majs og røde kidneybønner, sprød ribbensteg og ananas-salsa

Tacoskaller med majs og røde kidneybønner, sprød ribbensteg og ananas-salsa

Medium
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner (drænet vægt 140 g)

2 dl cremefraiche, 18%

1/4 bundt koriander

400 g stegt ribbenssteg/kamsteg

8-12 tacoskaller



Salsa:

150 g ananas

3 forårsløg

1/2 rød chili

1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf

20 g syltede grønne jalapeños

1 spsk. væske fra jalapeños-lagen

1 spsk. flormelis

Salt og sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner (drænet vægt 140 g)

2 dl cremefraiche, 18%

1/4 bundt koriander

400 g stegt ribbenssteg/kamsteg

8-12 tacoskaller



Salsa:

150 g ananas

3 forårsløg

1/2 rød chili

1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf

20 g syltede grønne jalapeños

1 spsk. væske fra jalapeños-lagen

1 spsk. flormelis

Salt og sort peber
  1. Trin 1
    Skær ananas i små tern og snit forårsløg og chili fint.
  2. Trin 2
    Riv skallen på lime, på den fine side afrive jernet og pres saften.
  3. Trin 3
    Hak jalapeno fint og bland det sammen med resten af salsa ingredienserne. Smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Kom majs og bønner i en sigte og lad dem dryppe af for vand. Hak korianderen groft og vend det sammen med cremefraiche, majs og bønner. Smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Fordel majs/røde kidneybønner i taco skaller, skær kødet i små mundrette stykker og fordel dem i tacoskallerne.
  6. Trin 6
    Anret taco skallerne på et fad eller i små bakker.
  7. Trin 7
    Serveres med ananas-salsa og drysses med lidt ekstra koriander.
Tip:
Man kan skifte koriander ud med basilikum og lave opskriften med kylling eller oksekød.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende