100 g queso fresco (mexicansk friskost - kan udelades)
Friske urter til pynt, fx oregano
Ingredienser til 4 personer
1 løg
4 fed hvidløg
200 g chorizo (hel pølse)
1 tsk. paprika
1 tsk. chilipulver
1 tsk. tørret oregano
1 ds cherrytomater
1 ds. Bonduelle kidneybønner (310 g)
3-4 æg
Olie til stegning
100 g queso fresco (mexicansk friskost - kan udelades)
Friske urter til pynt, fx oregano
Trin 1
Pil og hak løg og hvidløg. Skær chorizo i 1 cm tykke skiver. Varm lidt olie på en pande og sauter først chorizoen i et par minutter. Kom løg og hvidløg ved og sauter videre, til løgene er klare.
Trin 2
Tilsæt paprika, chilipulver, oregano, cherrytomater og chilibønner. Mos et par af tomaterne med grydeskeen. Lad det hele simre ved svag varme i cirka 10 minutter under låg. Smag til med salt og peber.
Trin 3
Hvis din pande ikke kan gå i ovnen, så overfør indholdet til et ovnfast fad af passende størrelse.
Trin 4
Lav et par fordybninger i saucen og slå æggene ud.
Trin 5
Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i cirka 10 minutter, til æggehviderne er faste.
Trin 6
Smuldr osten over panden og pynt til sidst med friske urter.