Trin 1
Vask de søde kartofler godt, og prik dem lidt med en gaffel. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med olie. Bag dem hele ved 200 grader i 40-60 minutter, til de er møre.
Trin 2
Skær cherrytomaterne i kvarte, og kom dem i en skål sammen med drænede majs.
Trin 3
Hak korianderen – både stilk og blade – og vend bladene sammen med majs og tomater og smag til med salt og peber og nogle dråber lime og olivenolie.
Trin 4
Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiseske. Kom avocadokødet i en skål. Tilsæt cremefraiche, korianderstilke, revet eller hakket hvidløg, lidt cayennepeber, salt og saft af ½ lime. Mos til puré med en gaffel, og smag evt. til med mere salt, lime og cayenne.
Trin 5
Skær chorizoen i mindre stykker, og steg dem sprøde på en pande uden fedtstof. Læg dem på en tallerken med køkkenrulle.
Trin 6
Lav et snit ned igennem de bagte kartofler, og klem lidt på dem, så de åbner sig.
Trin 7
Anret kartoflerne med en skefuld guacamole, majssalsa og sprød chorizo på toppen.