Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.

Nettovægt: 160 g Drænet vægt: 125 g
pictogramme
pictogramme

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    SE OPSKRIFTEN
  • Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

    Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

    SE OPSKRIFTEN
  • Bagt græskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikærter, urter og yoghurt

    Bagt græskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikærter, urter og yoghurt

    SE OPSKRIFTEN