\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Squashgratin med røde kidneybønner
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Squashgratin med røde kidneybønner
udskriv opskrift
Medium
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
200 g squash
½ citron u/sprøjtet
30 g revet parmesanost
1 fed hvidløg, fint snittet
4 gram oregano, hakket
2 æg
1 ds.
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
200 g squash
½ citron u/sprøjtet
30 g revet parmesanost
1 fed hvidløg, fint snittet
4 gram oregano, hakket
2 æg
1 ds.
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Røde kidneybønner - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Snit hvidløget fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen fint på et rivejern.
Trin 2
Riv squashen og parmesanosten på et rivejern og tilsæt hvidløg, oregano og citronskal.
Trin 3
Rør æggene en ad gangen ud i massen, hvorefter de røde kidneybønner tilsættes.
Trin 4
Vend det hele sammen, smag til med salt og peber og hæld blandingen i et ildfast fad.
Trin 5
Bages i en forvarmet ovn ved 210 grader i ca. 20 minutter indtil gylden.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bagte æg med chilibønner og queso fresco
Se opskriften
Mexicanske Huevos rancheros
Se opskriften
Laks med mango-bønnesalsa
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Røde kidneybønner - 160 g
Økologiske røde kidneybønner - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Kikærter - 150 g