Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.
Iblødlagte røde kidneybønner, vand, salt, fortykningsmiddel: calciumchlorid.
Kostfibre, Proteiner
Uden konserveringsmidler i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
per 100g | ||
---|---|---|
Energi (kJ) | 455 kJ | |
Energi (kcal) | 108 kcal | |
Fedt (g) | 0,6 g | |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 0,1 g | |
Kulhydrat (g) | 14 g | |
- heraf sukkerarter (g) | 0,8 g | |
Kostfibre (g) | 8,0 g | |
Protein (g) | 7,7 g | |
Salt (g) | 0,22 g |
Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.