Majsdip med frisk chili
Let
4 personer
5 min.
Ingredienser
til 4 personer
½ lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
Ingredienser til 4 personer
½ lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
- Trin 1Hak løg, hvidløg og chili fint.
- Trin 2Bland det med majs og creme fraiche.
- Trin 3Smag til med lime, salt og koriander.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Majspandekager
- SE OPSKRIFTEN
Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing
- SE OPSKRIFTEN
Majssalsa
Se også:














.webp)

