\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Bagte chili beans med majs, rodfugter, tacos og cheddar ost
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Bagte chili beans med majs, rodfugter, tacos og cheddar ost
udskriv opskrift
Let
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Chili Beans (2 x 430 g)
1 dåse
Bonduelle
Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Chili Beans (2 x 430 g)
1 dåse
Bonduelle
Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Chili beans - 430 g
se produkt
Trin 1
Rens rodfrugterne.
Trin 2
Skær dem på langs i ¼ stænger.
Trin 3
Vend dem med chili beans og majs i en bradepande med bagepapir.
Trin 4
Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter indtil rodfrugterne er møre, men stadig sprøde.
Trin 5
Fordel taco chips og ost på toppen og gratineres i ovnen.
Trin 6
Drys med hakket koriander og chili.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød. Kan også fint spises som vegetarret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Majsparfait med mango og cornflakesknas
Se opskriften
Majspandekager
Se opskriften
Majsdip med frisk chili
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Beetroots - 2 mini packs
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g