Bagte chili beans med majs, rodfugter, tacos og cheddar ost
Let
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Chili Beans (2 x 430 g)
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Chili Beans (2 x 430 g)
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g taco chips
100 g cheddar ost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
- Trin 1Rens rodfrugterne.
- Trin 2Skær dem på langs i ¼ stænger.
- Trin 3Vend dem med chili beans og majs i en bradepande med bagepapir.
- Trin 4Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter indtil rodfrugterne er møre, men stadig sprøde.
- Trin 5Fordel taco chips og ost på toppen og gratineres i ovnen.
- Trin 6Drys med hakket koriander og chili.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød. Kan også fint spises som vegetarret.
Se også: