Pinterest

Bagte chili beans med majs, rodfugter, tacos og cheddar ost

Let
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Chili Beans (2 x 430 g)

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

200 g persillerod

200 g gulerødder

200 g rødbeder

200 g taco chips

100 g cheddar ost

½ bundt koriander eller persille

1 rød chili

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Chili Beans (2 x 430 g)

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

200 g persillerod

200 g gulerødder

200 g rødbeder

200 g taco chips

100 g cheddar ost

½ bundt koriander eller persille

1 rød chili

Salt

Sort peber

Tilbered denne opskrift med:

Chili beans - 430 gChili beans - 430 g
  1. Trin 1
    Rens rodfrugterne.
  2. Trin 2
    Skær dem på langs i ¼ stænger.
  3. Trin 3
    Vend dem med chili beans og majs i en bradepande med bagepapir.
  4. Trin 4
    Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter indtil rodfrugterne er møre, men stadig sprøde.
  5. Trin 5
    Fordel taco chips og ost på toppen og gratineres i ovnen.
  6. Trin 6
    Drys med hakket koriander og chili.

Tip:

Serveres som tilbehør både til fisk og kød. Kan også fint spises som vegetarret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.