Steg majsene på en tør pande over hård varme til de tager farve. Gem en smule af majsene til servering.
Trin 2
Put de ristede majs i en blender sammen med smør, mel, mælk, æg, salt og chiliflager. Blend indtil blandingen er næsten glat – der må gerne være lidt majs-bidder tilbage.
Trin 3
Varm en slip-let pande over middel varme. Smør med en smule fedtstof (smør eller olie). Hæld et tyndt lag dej på panden og steg indtil kanterne tager farve. Vend pandekagen og steg færdig på den anden side. Fortsæt til der ikke er mere dej. Smør panden efter behov.
Trin 4
Pandekagerne serveres lune, toppet med avocado i tern, smuldret fetaost, de resterende majs og lidt chilliflager.
Tips:
Du kan toppe majspandekagerne med lige, hvad du har lyst til – eller har i køleskabet.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Asiatisk salat med gomadressing
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gam...