Trin 1
Riv skrællen fra en lime i en lille skål, pres saften fra halvdelen af limen ned i skålen og gem den anden halvdel til servering.
Trin 2
Skyl koriander og pluk lidt blade til servering. Resten af korianderen hakkes fint – både blade og stilke – og tilsættes skålen med limeskal og -saft.
Trin 3
Tilføj græsk yoghurt og ½ tsk. salt i skålen, og rør dippen sammen med en lille ske.
Trin 4
Træk skindet af chorizo-pølsen og steg på en slip-let pande over middel-lav varme. Bræk chorizoen i mindre stykker med bagsiden af en træske og lad stege i 3-4 minutter.
Trin 5
Tilføj kikærterne og lidt salt til panden og mos kikærterne med bagsiden af en ske. Lad stege til chorizoen er gennemstegt (7-10 minutter) og tag af varmen.
Trin 6
Varm tostada’erne kort på en tør pande – ca. 30 sek. på hver side – og bøj dem så de tager form som en taco.
Trin 7
Fyld hver tostada med lidt fintsnittet spidskål, et par skefulde chorizo-kikærte-mix, koriander-dip og friske majs.
Trin 8
Servér med en skive lime og lidt korianderblade.