Trin 1
Hak hvidløget fint. Rib grønkålen fri for stok og stilk, og hak den groft.
Trin 2
Sautér kål og hvidløg i en sauterpande med olivenolie i nogle minutter, til kålen er faldet sammen. Tilsæt drænede majs, og grofthakkede oliven, sautér i 1 minut, og sluk så for varmen.
Trin 3
Varm en stegepande op, tilsæt smør og lad det bruse. Hæld gnocchi på panden, og steg dem ved mellem varme, til de er gyldne på alle sider, 4-5 minutter.
Trin 4
Vip de gyldne gnocchi ned i sauterpanden til grøntsagerne, og lad det hele varme igennem i 1 minuts tid. Tilsæt så revet citronskal og masser af friskhakket persille.
Trin 5
Smag til med salt og peber, og server straks i dybe tallerkner med revet parmesan på toppen og citronbåde på siden.