\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Kyllingefrikadeller med majs
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kyllingefrikadeller med majs
udskriv opskrift
Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
400 g hakket kyllingekød
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse
Bonduelle
majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
Ingredienser til 2 personer
400 g hakket kyllingekød
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse
Bonduelle
majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
Tilbered denne opskrift med:
Majs - 300 g
se produkt
Trin 1
Hak løg, hvidløg og persille fint.
Trin 2
Bland det med de resterende ingredienser.
Trin 3
Form små frikadeller og steg dem på en pande i olie.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Tuna melt med majs og rucola
Se opskriften
Kål-wraps med falafel og salsa
Se opskriften
Majssalsa
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g