1 mini dåse Bonduelle Majs (i alt 70 g drænet vægt)
1 lille håndfuld skyllet babyspinat
1 kyllingebryst
Olivenolie
1 forårsløg
½ avocado
1 briocheburgerbolle
Ketchup
Ingredienser til 1 person
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. yoghurt naturel
½ spsk. limesaft
Lidt chipotle-chilipulver
Salt og peber
1 spsk. hakket koriander
1/8 spidskål
1 mini dåse Bonduelle Majs (i alt 70 g drænet vægt)
1 lille håndfuld skyllet babyspinat
1 kyllingebryst
Olivenolie
1 forårsløg
½ avocado
1 briocheburgerbolle
Ketchup
Tilbered denne opskrift med:
Majs - 2 mini packs
Trin 1
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt og limesaft og smag til med chipotle, salt og hakket koriander.
Trin 2
Snit spidskålen fint, og kom den i en skål. Dræn majsene i en sigte, og kom også dem i skålen. Tilsæt spinat og dressing, og vend det hele sammen. Lad cornslawen trække, mens du laver resten.
Trin 3
Tænd ovnen på 200 grader.
Trin 4
Bank kyllingebrystet let flade mellem to stykker bagepapir. Varm en pande eller grillpande op ved ret høj varme, og steg kyllingebrystet i olie i ca. 4 minutter på hver side. Krydr derefter med salt og peber.
Trin 5
Snit forårsløget fint, og skær avocadoen i tynde skiver.
Trin 6
Lun burgerbollen i ovnen i 3-4 minutter. Halvér den, og byg nu burgeren af først underbollen, så lidt ketchup, derpå kylling og oven på den en ordentlig omgang cornslaw. Top med avocado og forårsløg.
Trin 7
Luk burgeren med overbollen. Spis straks – gerne med resten af cornslawen ved siden af.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.