\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Blomkål-og kikærtesuppe
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Blomkål-og kikærtesuppe
udskriv opskrift
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 løg
1 æble
Olie
1 blomkålshoved
1 spsk Ras El Hanout (marokkansk blandingskrydderi)
1 dåse kokosmælk
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
gourmet majs (140 g)
5 dl vand
1 terning grøntsags bouillon
Salt og peber
Pynt: Friske spirer
Ingredienser til 4 personer
1 løg
1 æble
Olie
1 blomkålshoved
1 spsk Ras El Hanout (marokkansk blandingskrydderi)
1 dåse kokosmælk
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
gourmet majs (140 g)
5 dl vand
1 terning grøntsags bouillon
Salt og peber
Pynt: Friske spirer
Trin 1
Skær løget og æblet i tern og skær blomkålen i buketter. Svits i olie i en gryde.
Trin 2
Tilføj de øvrige ingredienser og lad det hele simre under låg indtil blomkålen er mør, ca. 8 minutter.
Trin 3
Blend suppen og justér eventuelt med mere vand.
Trin 4
Smag til med salt og peber.
Trin 5
Servér suppen med et drys af friske spirer.
Tip
Servér gerne suppen med lidt limesaft.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Wrap med chilikikærter, gulerødder og so...
Se opskriften
Tuna melt med majs og rucola
Se opskriften
Stuvede majs og efterårssvampe på toast
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Kikærter - 150 g
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Kikærter - 2 mini packs
Majs - 2 mini packs
Økologiske kikærter - 150 g
Majs - 300 g