Græsk linsedip
Let
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 lille rødløg, fint hakket
1 dåse Bonduelle økologiske linser (160 g)
1 tsk. spidskommen
2 fed hvidløg, fint hakket
150 g græsk yoghurt
150 g frisk koriander
Saft fra 1 lime
60 ml olivenolie
Salt
Peber
1 dåse Bonduelle økologiske linser (160 g)
1 tsk. spidskommen
2 fed hvidløg, fint hakket
150 g græsk yoghurt
150 g frisk koriander
Saft fra 1 lime
60 ml olivenolie
Salt
Peber
Ingredienser til 4 personer
1 lille rødløg, fint hakket
1 dåse Bonduelle økologiske linser (160 g)
1 tsk. spidskommen
2 fed hvidløg, fint hakket
150 g græsk yoghurt
150 g frisk koriander
Saft fra 1 lime
60 ml olivenolie
Salt
Peber
1 dåse Bonduelle økologiske linser (160 g)
1 tsk. spidskommen
2 fed hvidløg, fint hakket
150 g græsk yoghurt
150 g frisk koriander
Saft fra 1 lime
60 ml olivenolie
Salt
Peber
- Trin 1Hak rødløg, hvidløg og koriander fint. Lad enkelte korianderblade blive hele til servering.
- Trin 2Bland rødløg, linser, spidskommen, hvidløg, koriander, yoghurt og limesaft sammen.
- Trin 3Servér i en skål og top med olivenolie, salt, peber og de sidste korianderblade. Dippen er god til både brød og chips eller som tilbehør til en ret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Svampesalat med linser, urter og gedeost
- SE OPSKRIFTEN
Linsehummus med rugbrødsstænger
- SE OPSKRIFTEN
Linsesalat med ristede svampe og mozzarella
Se også:









.webp)






