1. >Opskrifter
  2. >Linsehummus med rugbrødsstænger

Linsehummus med rugbrødsstænger

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
Linsehummus:

2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)

1 fed hvidløg

en lille håndfuld persille

1-2 spsk. olie

1 spsk. Tahini

Saften fra ½-1 citron

1 tsk. stødt spidskommen

Smages til med salt



Rugbrødsstænger:

5 skiver tørt rugbrød uden kerner

Olivenolie

Havsalt
Ingredienser til 4 personer
Linsehummus:

2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)

1 fed hvidløg

en lille håndfuld persille

1-2 spsk. olie

1 spsk. Tahini

Saften fra ½-1 citron

1 tsk. stødt spidskommen

Smages til med salt



Rugbrødsstænger:

5 skiver tørt rugbrød uden kerner

Olivenolie

Havsalt
  1. Trin 1
    Linsehummus: blend linser, persille og hvidløg fint. Smag til med tahini, citronsaft, spidskommen og salt.
  2. Trin 2
    Rugbrødsstænger: skær rugbrød i stænger og pensl med olie og drys med havsalt. Bag dem i ovnen ved 200 graders varme i ca. 15min eller til de bliver let gyldne og sprøde.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende