Hakkebøffer med majs, mandler og persille
Let
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g hakket oksekød
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
125 g hakket oksekød
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
- Trin 1Hak persillen og mandlerne groft.
- Trin 2Kom kødet i en skål og rør majs, mandler og hakket persille i kødet. Smages til med salt og sort peber.
- Trin 3Form bøffen og steg den af på panden i 1 spsk. olie i ca. 3-4 minutter på hver side.
- Trin 4Anret bøffen med blandet grøn salat og cremefraiche.
Se også: