Hummus med rødbede?! Ja, du læste rigtigt. Hvis du er lige så vild med hummus som os, er du simpelthen bare nødt til at prøve den her opskrift på rødbedehummus med majs, der er helt perfekt som dip. Vi er sikre på, at det bliver din nye favorit!
Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
2 mini packs Bonduelle rødbeder
1 mini pack Bonduelle majs
150 g udblødte kikærter
3 soltørrede tomater
1 spsk. tahin (sesampasta)
En knivspids stødt spidskommen
½ tsk. løgpulver
½ tsk. hvidløgspulver
Saften fra ½ citron
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Salt
Græskarkerner, sorte sesamfrø og fennikelfrø
En smule vand (kun hvis konsistensen er for fast)
Ingredienser til 1 person
2 mini packs Bonduelle rødbeder
1 mini pack Bonduelle majs
150 g udblødte kikærter
3 soltørrede tomater
1 spsk. tahin (sesampasta)
En knivspids stødt spidskommen
½ tsk. løgpulver
½ tsk. hvidløgspulver
Saften fra ½ citron
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Salt
Græskarkerner, sorte sesamfrø og fennikelfrø
En smule vand (kun hvis konsistensen er for fast)
Tilbered denne opskrift med:
Majs - 2 mini packs
Beetroots - 2 mini packs
Trin 1
Mos rødbeder, kikærter, soltørrede tomater, tahin, krydderier, citronsaft, olie og en halv dåse majs sammen til en ensartet masse. Tilsæt evt. en smule vand, hvis konsistensen er for fast.
Trin 2
Nu er din hummus klar til servering. Hvis du ønsker at give den mere smag og tekstur, anbefaler vi, at du tilsætter en smule cremefraiche og drysser med græskarkerner og frø.
Tips:
Gør retten endnu mere farvestrålende ved at pynte med hele majskerner, og slut af med at tilsætte en smule olivenolie på toppen.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Majsdip med frisk chili
Tortillapizza med rødbede og gedeost
Wrap med majs, tomat og avocado
Træt af sandwich? Tag en wrap! Cremet avocado, frisk tomat og en krydret majssalsa i denne 100 % veg...