1. >Opskrifter
  2. >Salat med kikærter, grønkål, æble og beder

Salat med kikærter, grønkål, æble og beder

Let
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 pose Bonduelle økologiske kikærter

3 kviste grønkål

1 tsk. olie

1 tsk. eddike

1 æble

2 rødbeder/stribede beder/gule beder

2 spsk. kapers

25 g valnødder

Til dressingen:

1 spsk. olivenolie

1 økologisk citron

1 lille bundt hakket dild

1 nip salt

1 nip peber
Ingredienser til 2 personer
1 pose Bonduelle økologiske kikærter

3 kviste grønkål

1 tsk. olie

1 tsk. eddike

1 æble

2 rødbeder/stribede beder/gule beder

2 spsk. kapers

25 g valnødder

Til dressingen:

1 spsk. olivenolie

1 økologisk citron

1 lille bundt hakket dild

1 nip salt

1 nip peber
  1. Trin 1
    Skær stilken af grønkålen og hak bladene i mindre stykker. Hæld olie og eddike over bladene og massér dem i et halvt minut.
  2. Trin 2
    Skær æblet i tynde skiver.
  3. Trin 3
    Skræl bederne og skær dem i tynde skiver – gerne med et mandolinjern eller lignende.
  4. Trin 4
    Hak valnødderne.
  5. Trin 5
    Bland olivenolie, dild, salt og peber sammen i en skål.
  6. Trin 6
    Riv skallen på citronen og pres saften. Bland citronskallen i dressingen. Hæld citronsaften langsomt i skålen mens du pisker dressingen sammen.
  7. Trin 7
    Bland kikærter, grønkål, æble og kapers sammen i en skål. Hæld dressingen og valnødderne over.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende