1. >Opskrifter
  2. >Braiseret kalvebov med kidneybønner og chorizo

Braiseret kalvebov med kidneybønner og chorizo

Medium
4 personer
105 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 løg

4 gulerødder

Olie

600 g kalvebov eller tykkam

300 g rå chorizopølser

En lille håndfuld frisk mynte

2 dl kalvebouillon

Salt og peber

2 dåser Bonduelle kidneybønner (drænet vægt 250 g x 2)

En lille klat smør



Drys: Nigellafrø
Ingredienser til 4 personer
2 løg

4 gulerødder

Olie

600 g kalvebov eller tykkam

300 g rå chorizopølser

En lille håndfuld frisk mynte

2 dl kalvebouillon

Salt og peber

2 dåser Bonduelle kidneybønner (drænet vægt 250 g x 2)

En lille klat smør



Drys: Nigellafrø
  1. Trin 1
    Sæt ovnen på 225 grader. Smør en ildfast form med lidt olie.
  2. Trin 2
    Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom i formen sammen med kød, pølser, mynte, bouillon, salt og peber.
  3. Trin 3
    Dæk formen med alufolie og sæt ind i ovnen i 1 ¼ time.
  4. Trin 4
    Fjern alufolie og lad retten brune i cirka 15 minutter. Hold øje med retten.
  5. Trin 5
    Kom kidneybønnerne i en gryde med lidt smør og gennemvarm bønnerne forsigtig før de serveres med kød og pølser.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende