1. >Opskrifter
  2. >Minestronesuppe med kidneybønner og kikærter

Minestronesuppe med kidneybønner og kikærter

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
150 g bacon i tern

Olie

2 gulerødder

2 porrer

1 dl vin

8-10 dl vand

1 dåse hakkede flåede tomater

2 terninger hønsebouillon

1 dåse Bonduelle kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

Salt og peber



Til servering: Pesto og basilikum
Ingredienser til 4 personer
150 g bacon i tern

Olie

2 gulerødder

2 porrer

1 dl vin

8-10 dl vand

1 dåse hakkede flåede tomater

2 terninger hønsebouillon

1 dåse Bonduelle kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

Salt og peber



Til servering: Pesto og basilikum
  1. Trin 1
    Svits bacon i en gryde. Skær gulerødderne og porrerne i mindre stykker og svits med bacon.
  2. Trin 2
    Kom vin, vand, flåede tomater og bouillonterning heri og lad det hele simre i 10 minutter.
  3. Trin 3
    Afdryp kidneybønner og kikærter og vend i suppen. Lad bønnerne blive gennemvarme.
  4. Trin 4
    Smag til med salt og peber og server med pesto og basilikum.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende