\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Lam i karrysauce med majs og linser
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Lam i karrysauce med majs og linser
udskriv opskrift
Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g lammeinderlår i tern
Olie
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk karry
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 dl creme fraiche 38%
3 spsk. soja
2 dåser
Bonduelle
gourmet majs (drænet vægt 280 g)
2 dåser
Bonduelle
linser (drænet vægt 130 g x 2)
¼-½ savojkål
Salt og peber
Drys: Pistacienødder og mynte
Ingredienser til 4 personer
600 g lammeinderlår i tern
Olie
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk karry
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 dl creme fraiche 38%
3 spsk. soja
2 dåser
Bonduelle
gourmet majs (drænet vægt 280 g)
2 dåser
Bonduelle
linser (drænet vægt 130 g x 2)
¼-½ savojkål
Salt og peber
Drys: Pistacienødder og mynte
Trin 1
Svits kødet i en gryde. Skær løget og hvidløg i skiver og svits med kødet.
Trin 2
Tilsæt karry, tomater, vand, creme fraiche og soja. Lad retten simre under låg i 20 minutter.
Trin 3
Afdryp majs og linser og kom i gryden sammen med snittet kål. Lad retten simre i ca. 5 minutter.
Trin 4
Smag til med salt og peber og drys pistagenødder og mynte henover.
Tip:
Retten kan serveres med naanbrød.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Amerikansk corn chowder
Se opskriften
Bagte søde kartofler med majssalsa, guac...
Se opskriften
Japanske linse-gyozaer
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Økologiske linser - 160 g
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g