1. >Opskrifter
  2. >Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser

Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser

Medium
4 personer
80 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Linser (130 g drænet vægt)

1 pakke tærtedej

200 g rødbeder, kogte

50 g babyspinat

4 æg

¼ l fløde

100 g gedeost

Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Linser (130 g drænet vægt)

1 pakke tærtedej

200 g rødbeder, kogte

50 g babyspinat

4 æg

¼ l fløde

100 g gedeost

Salt og peber
  1. Trin 1
    Rul dejen ud på tærtens form, prik den med en gaffel og sæt den på køl.
  2. Trin 2
    Skær de kogte rødbeder i passende skiver, bland med linser og spinat og fordel det på tærten.
  3. Trin 3
    Pisk æg og fløde sammen med salt og peber, hæld det i tærten og smuldr gedeost hen over.
  4. Trin 4
    Bag i ovn ved 185 grader i 45-60 min. til den er gylden og færdigbagt, og køl af på en bagerist.
  5. Trin 5
    Servér tærten lun eller kold, eventuelt med en grøn salat.
Tip:
Retten kan også laves med bønner, kikærter, squash og friskost.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende